Overvejer du mobilt bredbånd?

For mange vil mobilt bredbånd være en god løsning frem for stikket i væggen (frihed, lavere pris, lavere binding etc.)

Der er ingen tvivl om, at det for mange bedre ville kunne betale sig at have mobilt bredbånd frem for ADSL.
For det første slipper du for ledninger, et stort og klodset modem, og du kan få lavere priser.

Hvad skal du overveje, før du bestiller mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd vil ofte være et godt valg for dig, der ikke har behov for at anvende indholdstunge tjenester som fx streaming af HD-film eller downloads af spil og musik samt onlinespil.
Det vil med andre ord sige, at har du et gennemsnitligt brug af internet, hvor du surfer og sender mails, kan du med fordel anvende billigt mobilt bredbånd.

Vil du spille onlinespil som fx Counterstrike eller World of Warcraft, er det nok ikke en god idé at anvende mobilt bredbånd, da svartiderne er langsommere end ved almindeligt bredbånd.

Som regel er der også forbrugsgrænse på mobilt bredbånd, hvilket betyder, at du hurtigt bruger dit maksimale dataforbrug, hvis du fx downloader film over nettet.

Er du derimod en af de mange, der kun bruger nettet til de almindelige gøremål som at søge informationer, sende og modtage billeder og e-mails, er der ingen grund til at holde dig tilbage.

Du bør dog naturligvis undersøge, om du er dækket af netværk på din adresse.

Selskabet 3 har Danmarks bedst dækkende netværk, og det har de haft lige fra starten af. Bor du i en by af en vis størrelse, er du da for det meste dækket, uanset, hvilket selskab du vælger som din udbyder af mobilt bredbånd.

Du kan tjekke dækningen i dit område på de forskellige teleselskabers hjemmesider, før du beslutter dig for, hvor du vil handle.

Du bør dog også tage højde for andre ting som fx hastigheden på up- og download, hvor meget data, du må bruge om måneden, samt binding og pris.


Udgivet

i

af

Kommentarer

2 svar til “Overvejer du mobilt bredbånd?”

  1. Joe Avatar
    Joe

    Jeg har faktisk 3, og er super tilfreds med det. Det er nemt og sætte op når man kommer til en ny bærbar og flyver lynhurtigt derud af.

  2. Joe Avatar
    Joe

    Jeg har dog også hørt at Yousee skulle være godt.