Lammeskind til bilen? Er det godt?

Brug dine lammeskind i bilen, så du sidder blødt og rart hele vejen hjem fra arbejde

Når landevejen kalder og bilen skal ud og strække benene, er der ikke noget så lækkert som at sidde varmt og blødt i et lammeskind.

Læg et lammeskind i hvert bilsæde og sæt det evt. fast med en elastik omkring nakkestøtten, så det ikke glider ned.

Når kulden og vinden river i træerne, kan det tage laaaaaaang tid at få varmet bilen op, når man kommer ud om morgenen. Man klamrer sig til rattet med iskolde fingre og venter på, at motoren er blevet varmet nok op, til at varmeblæseren begynder at fungere.

Blødt lammeskind

Hvorfor ikke give dig selv et forspring med et blødt lammeskind, der varmer samtidig med at det er blødt og hyggeligt.

Lammeskind er naturens svar på termojakker
Et lammeskind holder i ca. 30 år og du har hygge og komfort til mange kolde morgener i bilkøen.

Lammeskind kan bruges til alverdens ting, såsom (det mest oplagte) at lægge dem i dine stole derhjemme eller i sofaen eller måske på gulvet foran sengen, når du svinger stængerne ud om morgenen.

Men for lige at komme tilbage til det med bilen
Du slipper for at støvsuge bilsæderne, fordi lammeskindene bare kan tages ud og rystes, når du har tabt tilpas mange kagekrummer på dem.

Forestil dig at tage på skiferie i din egen bil, imens du sidder på lune lammeskind der varmer i ryggen og på bagdelen, hele vejen til Østrig eller Norge.

Superlækker komfort og hygge til hele familien.

Selv hunden vil elske det!
Hvis du holder af din hund, bør du helt klart overveje at købe et lammeskind til Rollos hundekurv. Hunde elsker at ligge i naturlige materialer og det er frygteligt hyggeligt at kigge på en hund, der putter sig i et lammeskind.


Udgivet

i

af

Tags: