Kontorhotel i Lyngby?

Vælg et kontorhotel i Lyngby
Overvejer din virksomhed at rykke teltpælene op og komme væk fra det centrale København, så er der mange fordele ved at leje et kontor i et kontorhotel i Lyngby. Centrum af København kan være en stor mundfuld med sine larmende biler, busser, gadefester og turister. Nogen finder det charmerende, mens andre synes, at det giver stress og jag i en i forvejen travl hverdag på kontoret. Hvis din virksomhed gerne vil væk fra centrum af København, men fortsat have kontor i byen og kun 13 km fra centrum af København, kan Lyngby være det rette sted for jer.

Lyngby har en S-togs station med hyppige togafgange direkte til Nørreport, Østerport, Københavns Hovedbanegård osv. På under tyve minutter kan du være i København, så selvom din virksomhed vælger at leje ind i et kontorhotel i Lyngby, kan I nemt holde fingeren på pulsen i forhold til, hvad der foregår i København.

Hvad er et kontorhotel?
Et kontorhotel er en samling af kontorer, hvor du på månedsbasis kan leje præcis den størrelse kontor, der passer til din virksomhed. Kontorerne er møbleret, så du hverken skal bekymre dig om borde, stole, skabe eller internetopkobling.

Kontorhoteller tilbyder en lang række ekstra services, som du kan benytte. Blandt andet har du adgang til en fælles reception med dygtige receptionister, der tager imod dine kunder med et smil. De tilbyder også at tage dine telefoner, så dine kunder altid kommer igennem, når de forsøger at kontakte din virksomhed. Hvis du ikke er tilgængelig på det pågældende tidspunkt, tager receptionisten imod besked og kontaktinformationer, så du kan ringe tilbage, når du er ledig. Du og dine kolleger kan nyde en god frokost i den fælles kantine. Her kan I også benytte lejligheden til at møde andre virksomheder, der har kontorer samme sted. Dette var blot nogle af en lang række fordele ved at vælge et kontorhotel. Tag det med i dine overvejelser, hvis du er på udkig efter nye lokaler til din virksomhed.

Dette indlæg blev udgivet i Erhvervsliv. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.