billige neglelakker i alle mulige farver

Billig neglelak i efterårets farver

billige neglelakker i alle mulige farverNeglelakkernes farve skifter i takt med sæsonens modetrends og tendenser. Den nye efterårskollektion er på gaden og man kan se at de store modehuse igen er fremme med de nyeste farver. Her gennemgår jeg nogle af mine nye yndlingsfarver – flere af dem er allerede populære på danske kvinders negle i disse måneder. Hvis du ikke vil købe dig fattig i neglelakker, kan vil jeg anbefale, at du går efter nogle af de billige neglelakker fra mærker, der ikke er ligeså dyre som fx Dior, YSL og Chanel. Prøv fx at kigge efter L’Oréal eller Maybelline, der laver gode kvalitets neglelakker i tidens farver, men til en brøkdel af prisen i sammenligning med neglelakkerne fra de store modehuse.

I efteråret 2013 er jeg især faldet over mange mørke nuancer af neglelak, hvilket også passer godt til de øvrige modetendenser for tiden. Efteråret er en tid, hvor det bliver mørkere udenfor og naturens farver skifter fra de friske sommerfarver til mere afdæmpede farver – måske er det også det vi ser afspejlet i efterårets billige neglelakker.

Nogle af mine favoritter dette efterår er den blommefarvede, en grå, en metallic-blå og en diskret beige neglelak. Den blommefarvede neglelak er afdæmpet, men alligevel meget smuk og feminin. Jeg er også faldet over en flot grå neglelak med lidt glimmer i, der gør at den bliver mere levende og festlig end en mat grå neglelak. Det lader også til at de blå nuancer fortsat er populære og jeg har fundet en rigtig fin metallic-blå. Til de dage, hvor der ikke skal være for meget spræl på bruger jeg selv en klassisk beige neglelak, der får mine negle til at se pæne og velplejede ud uden at de tager for meget fokus.

Og, nå ja. Selvfølgelig bruger jeg også tit en af de røde klassiske neglelakke. De går vist aldrig af mode og er en sikker vinder uanset sæson, hvis man vil peppe sine negle op, men ikke vil eksperimentere med nye farvekombinationer.

Billige neglelakker fuldender dit look
Som sagt behøves man ikke købe sig fattig i dyre neglelakker fra dyre mærker, man kan roligt vælge billige neglelakker. De bliver også produceret i de nyeste farver, har en god dækkeevne og holdbarhed. For mig er billige neglelakker en genvej til det gennemførte look. Jeg har altid neglelak på, der på den ene eller anden måde passer til mit tøj og mit humør.

For eksempel kan man bruge et neglelak med knald på farven, hvis man vil peppe en sort kjole op – eller man kan vælge en neutral beige, hvis ens outfit skal tones ned.


Udgivet

i

af

Tags: